Kommende kurser og arrangementer

Her kan du se alle vores kommende aktiviteter for både studerende og partnere i løbet af året.

Uddannelsesinitiativet er vært for forskellige aktiviteter i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, virksomheder og andre partnere. Der er tale om kurser, camps og workshops både med og uden ECTS, og for studerende fra mange forskellige fagområder. Derudover er vi jævnligt vært for og medarrangører af besøg, rundvisninger mv., såvel for studerende som for undervisere og forskere, der er interesserede i miljøet.

Alle vores aktiviteter tager udgangspunkt i de kompetencer og faciliteter, som er tilgængelige i miljøet omkring Sound Hub Denmark, Sound Art Lab og de mange andre virksomheder og institutioner i Lydklyngen i Struer.

Kurser & arrangementer for studerende 

Netværksaften med studerende fra AU BSS i Herning i samarbejde med Sound Hub Denmark of B&O, Harman-Samsung, Conpleks Innovation m.fl.

Øvrige arrangementer

På Nordic Podcast Conference kan du høre (om) de nyeste tendenser inden for podcastmediet. Programmet består af en række inspirationsoplæg, paneldebatter og podcastpremierer fra ind- og udland, som gør os klogere på storytelling i såvel litterære som journalistiske podcasts.

Minikonference/netværksdag for lyd og læring i samarbejde med netværk for Lyd og Læring

Læs mere om netværksdagen her

Arrangement for skoler og andre interesserede i samarbejde med bl.a. Sound Hub Denmark, Sound Art Lab, Lydlaboratoriet og Struer Museum.

Tilmeld jer (skoleklasser) allerede nu til Lydlaboratoriets Forskningens Døgn og lær en masse om STEMMEN:

 

Læs mere om hvad Forskningens Døgn: